Vores hverdag

Vores hverdag er aldrig den samme, for hvem ved hvad dagen bringer? 

NÅR DET ER SAGT FØLGER VI LANTERNENS DAGSRYTME

 

Kl. 7.15Lanternen åbner. Havregryn og en bid brød til de, der er sultne.

kl. 8.15 Vi rydder morgenbordet, børnene leger roligt i stueetagen og medarbejdere hjælper ved modtagelse af børn. Vi tager gerne imod beskeder fra forældrene og sørger for at barnet får en god start på dagen.

TELEFONTID ER FRA KL. 7.15 TIL KL. 9.00.

kl. 9.00 Samling i teams for vores børnehave er en vigtig start på dagen. Alle børn skal være med. Vuggestuen samler børnene til frugt, hvor vi f.eks. synger kendte sange og leger sanglege.

kl. 9.30 Børnene vælger aktiviteter ud fra de forslag, som de eller personalet tilbyder og de mindes om evt. aftaler, som de lavede dagen før. Alle aktiviteter afsluttes med oprydning og vaske hænder før middagen. Hver fredag starter vi dagen med fællessang på bevægelsestorvet.

Kl. 11.00 Spisetid for vuggestuen

Kl. 11.30 Spisetid for børnehaven

Kl. 12.00 Pusle - og sovetid for vuggestuebørnene og evt. de yngste børnehavebørn, leg for børnehavebørnene på legepladsen, oprydning efter middagsmaden

TELEFONTID ER FRA KL. 12.30 TIL KL. 17.00

Kl. 12.00 Personalet holder møder og pauser indtil ca. kl. 13.30.

kl. 14.00 De fleste vuggestuebørn vågner, og vi spiser frugt og friskbagt brød. De første børn bliver hentet.

kl. 14.15 Der er oprydning på legepladsen, hvor alle børnehavebørn hjælper til.

kl. 14.30 Frugttid for børnehaven. Leg og aktivitet hele eftermiddagen, indtil barnet bliver hentet.Vi giver os tid til en lille snak med forældrene, når børnene bliver hentet, eller afholder en aftalt

Kl. 16.00 Vi samler os i Kabyssen i vintermånederne og om sommeren på legepladsen til fælles hygge og leg. Vi rydder op i køkkenet og lukker på stuerne.

Kl. 17.00 Vi lukker Børnehuset Lanternen og så kommer rengøringen med kost og spand.

Læs den fulde pjece om Lanternens hverdag ved at trykke her